​En hyggelig lille køreskole midt i Næstved centrum, med kompetente kørelærere.

Med mere end 10 års erfaring i bagagen, åbnede jeg i 2014 Rampens Køreskole med intentionen om at skabe en køreskole med plads til at lære i trygge rammer.

Hos Rampens Køreskole gør vi meget ud af, at der skal være plads til alle. Derfor har vi  små teorihold, hvor alle tør sige noget og bliver hørt. Vi kører med tavle/projektor undervisning, så der ikke er noget der skal læses, bare lyttes/tales om.

Her sætter vi eleven i højsæde. Har man eksempelvis ikke kemi med den ene kørelærer, kan man altid ønske at køre med den anden, uden problemer.

Vi prøver så vidt muligt at lægge køretiderne så det passer ind i skolens skema eller med dine arbejdstider. Dog siger loven at vi skal køre på alle tider af døgnet, så det er ikke altid, det kan lade sig gøre. Herudover kommer kørsel på baner (manøvrebane og glatbane), hvor tiderne afhænger af ledige tider på det pågældende anlæg.

Vi tilbyder også, at komme til at køre inde i selve København, hvis man har lyst til det. Her kræver det fri fra skole/arbejde, samt to elever til motorvejslektionen.​

Der er mulighed for at spare lidt penge, hvis man gider gøre lidt for det selv. F.eks få en ven/veninde med på holdet, eller anbefale en ven/veninde der starter på et af de andre hold = en gratis køre lektion. 0 fejl til teori prøven = en gratis køre lektion.

Vi sørger for at give dig en personlig oplevelse, og at du er i trygge rammer.​

Vi samler kun på tilfredse kunder, så kontakt os endelig, hvis du har brug for et kørekort!

Trine Andersen
Kørelærer/Indehaver
Kørelærer til Kat B- B/E- C- C/E- D- D/E.
Telefon nr.: 61652436

Anmeldelser

Linda

Fantastisk køreskole! Kan varmt anbefales! Alt gik super godt og fik virkelig god hjælp og vejledning.

Christina

Har ikke en eneste klage! Styr på tingene, behagelig og sød kørelærer ☺️

Kevin

Fantastisk køreskole, hvor der bliver taget rigtig god hånd om den enkelte elev. Kan kun anbefale andre til trygt, at erhverve deres kørekort her 

Giv os et kald og hør mere

Skriv til os

© Copyright - Rampen Køreskole
Call Now Button