Har du været uheldig at miste kørekortet eller har du nået en alder, hvor kørekortet skal generhverves, så er du kommet til den rigtige køreskole; Rampens der er beliggende i Næstved. Vi har stor erfaring og har arbejdet med køreskoleelever i alle aldre.

Uanset din alder og situation, så vi sætte alt ind på, at du får dit kørekort igen. Vi er flere kørelærere og finder den, som du har det bedst med, så vi sikrer os en optimal indlæring.

Vi tager udgangspunkt i dig

Det er vigtigt for os at tilpasse undervisningen til dig, så du har den bedst mulige chance for at generhverve dit kørekort. Derfor er udgangspunktet for os, i processen frem til generhvervelse af dit kørekort, at vi finder ud af, hvad du kan og ved.

Vi fokuserer på de områder, du har brug for at lære mere om, det som gør dig mere sikker som bilist og kan sikre dig, at du kan få dit kørekort igen.

Tilmeld dig et hold, og kom i gang med kørekortet

Vi hjælper dig igennem generhverv af kørekort

Det kan være hårdt at skulle generhverve kørekoret. For mange er det mange år siden, man fik sit første kørekort, mange regler kan være ændret, og det er i dag vanskeligere at erhverve kørekortet, end det var tidligere. Hos Rampens Køreskole i Næstved, ved vi præcist, hvor skoen kan trykke, afhængigt af, hvornår du har fået dit kørekort. Vi støtter og hjælper dig, så du ikke giver op og hjælper dig gennem forløbet.​

Ring på telefon 61652436 og modtag et tilbud. Du kan også se vores priser her.

Giv os et kald og hør mere

Skriv til os

© Copyright - Rampen Køreskole
Call Now Button