LOVPAKKE TIL KØREKORT

  • 29 lektioner á 45 min i teorilokalet
  • 24 lektioner á 45 min i praktisk øvelseskørsel
  • Herfra er 4 lektioner på lukket øvelsesplads og 4 lektioner på Glatbane

Nu starter dit forløb fra blød trafikant til cool billist. Tiden er inde til at komme i gang. Første aften gennemgår vi sammen forløbet. Du får en grundig instruktion til undervisningen, samtidig afsættes der tid til kravlegård (lukket Øvelsesplads). Det er jo om at komme i gang med kørekortet ikke sandt?

LUKKET ØVELSESPLADS

Landevejen venter på dig – men inden dit kørekort kan komme i hus, skal du ud og køre på ”de store veje”. Du starter med 4 X 45 min i kravlegården tæt ved Næstved, hvor du er alene i bilen. Her læres de basale øvelser, og du bliver fortrolig med koblingspunkt og bremser.

TEORI OG KØRSELSUNDERVISNING

Når du har modtaget noget teori, skal du selvfølgelig på vejene og teste det bagefter. Derfor hænger teori og kørsel naturligvis sammen i forløbet, således du kan gøre dig fortjent til dit kørekort ved at afprøve det teoriske i praksis. Når selve kørslen fungerer tilfredsstillende, er du klar til at gå videre med teorien.

Tilmeld dig et hold, og kom i gang med kørekortet

TEORIPRØVE

Du har nu overstået min 29 teoriske lektioner og 14 praktiske lektioner på vej. Måske har du oven i købet haft et par ekstra lektioner, da det er bedst at køre disse inden teoriprøven. Så er tiden inde til teoriprøven! Inden prøven har din kørelærer gennemgået forløbet med dig så du er helt klar til at få dit kørekort i hus.

KØRETEKNISK ANLÆG

Så skal der leges: 4 X 45 min skal der bruges alene i bilen. Først med lidt bremse øvelser på tør vej, derefter på våd/isglat vej. Her får du et lille indblik i, hvad du kan forvente dig i vinter månederne, når du har fået dit kørekort.

PRAKTISK PRØVE

Så er dagen kommet, som du har ventet på – Køreprøven. Presset hviler alene på dine skuldre; men tag det roligt. Vi starter med en eller to opvarmningstimer, hvorefter du sammen med din kørelærer kører til prøvestedet. Her bliver du kontrolleret i dine færdigheder, og ja, det ender med et kørekort.

Så hvad venter du på? Kom i gang med at erhverve dit kørekort.

​Find et hold som passer dig, eller giv os et kald på telefon 61652436, og bliv en super bilist fra Rampens Køreskole. Se eventuelt vores priser her.

Giv os et kald og hør mere

Skriv til os

© Copyright - Rampen Køreskole
Call Now Button