START

Første aften gennemgår vi sammen selve forløbet, og du får en grundig introduktion til undervisningen. Samtidigt afsættes tid til kravlegård.
– Husk lægeerklæring og nyt pasfoto.

LUKKET ØVELSESPLADS (KRAVLEGÅRD)

Før du kommer ud at køre på de rigtige veje, starter du med 4×45 minutter på kravlegården. Her læres de basale øvelser i bilen, og du bliver fortrolig med koblingspunktet og bremser.
Hvis du ikke helt er klar til at komme videre, tager vi et par ture mere på kravlegården først.

TEORI OG KØRSELSUNDERVISNING

Når du har lært noget teori, skal du selvfølgelig på vejene og teste det bagefter. Derfor hænger teori og kørsel naturligvis sammen i forløbet, så det teoretiske bliver afprøvet i praksis. Når selve kørslen fungerer tilfredsstillende, er du klar til at gå videre med teorien.

Tilmeld dig et hold, og kom i gang med kørekortet

TEORIPRØVE

Du har nu overstået min. 14 køretimer og 29 teorilektioner. Måske har du oven i købet haft et par ekstra køretimer, da det er bedst at køre disse inden teoriprøven, og nu er tiden inde… du skal til teoriprøve.Inden teoriprøven har din kørelærer gennemgået forløbet med dig, så du er helt klar.

Du er nu nået så langt, at dine køretekniske færdigheder skal trænes og finjusteres, så du er klar til alle former for trafik og vejrsituationer. Derfor øves bremse- og undvigemanøvre på både glat og tør vej. Glatbane er 45 min. teori og 4×45 min. kørsel – så du skal nok prøve det hele.

KØREPRØVEN

Dagen du har ventet på siden starten, er nu kommet – den store eksamen. Presset hviler alene på dine skuldre, men tag det roligt. Vi starter normalt med en eller to opvarmningslektioner, hvorefter du sammen med din kørelærer kører til prøvestedet.
Her møder du den køreprøvesagkyndige, der tjekker at papirerne er i orden, og så er I klar til at komme derudaf.

Køreprøven har en varighed af ca. 45 min. og her kontrollerer den køreprøvesagkyndige, at du er god nok til at få dit kørekort.

© Copyright - Rampen Køreskole
Call Now Button
Vi kan med glæde meddele at vi så småt er begyndt at åbne op igen.Kontakt os for spørgsmål